Saaristoretki ja venetaksi

Saaristosta voidaan myös nauttia jättämällä kalastus vähemmälle huomiolle tai jopa kokonaan pois ohjelmasta.  Voimme tehdä vaikka koko päivän mittaisen veneretken saaristoon tai vain kuljetuksen venetaksina.

Retkellä voimme ihailla saariston monimuotoista luontoa kasveineen ja lintuineen. Voimme myös tutustua paikallisiin ravintoloihin ja kahviloihin tai kulttuurikohteisiin

Saaristoretki suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Retken kesto ja kohteet voidaan suunnitella juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ainoa asia johon emme pysty vaikuttamaan on saariston sää. 

Kesäiseen retkeen voimme yhdistää vaikka ongintaa tai kevyttä ahvenen heittokalastusta. Tai sitten tosiaan keskitymme vain saariston tarjoamiin muihin upeisiin elämykseen ja vaikka herkulliseen ruokaan.

Retki voi myös olla yksinkertaisesti venekuljetus tiettyyn kohteeseen ja takaisin. Miksi et siis käyttäisi Valaskalan turvallista venettä ja kokenutta kuljettajaa vaikka ihan venetaksina.

Veneretkelle saaristoon mahtuu mukaan jopa 6 asiakasta. Retket tehdään aina turvallisesti kokeneen veneenkuljettajan johtamina. Retkelle voivat lähteä mukaan ihan perheen pienimmätkin.

Ota yhteyttä ja suunnitellaa ja sovitaan saaristoretki tai venetaksi juuri sinun toiveiden mukaisesti!

Turku, Naantali, Parainen, Kustavi

#Saaristoretki #Veneretki #Venetaksi

envelopephone-handset
fiFinnish