Tyylikäs pieni saunamökki

Valaskalan retkien yhteydessä voit jäädä viettämään iltaa ja vaikka majoittua yöksi. Saunamökkiä voi kysyä vuokralle myös ilman kalastusoppaan palveluita. Tule omalla veneellä kalastamaan ja vinkit kalapaikoista kuuluvat mökin vuokraan :D 

Käytössä on tyylikäs pieni saunamökki, jossa on neljälle hengelle laadukkaat vuoteet, hieno sauna ja palju terassilla. Saunassa on suihku, terassilla kaasugrilli, mökissä induktioliesi. Käytössäsi on myös pieni vene sähköperämoottorilla ja isoon laituriin voit tulla omalla veneellä.

Mökki ja sauna ovat saman katon alla, mutta erillään. Käytössäsi on tilava terassi. Mökissä on alakerrassa pieni keittiö ja 4 hengen ruokapöytä sekä vuodesohva ja kamiina. Parvelta löytyy parivuode ja kaksi erillistä vuodetta. Saunassa on suihku, mutta käytössä ei ole sisävessaa, vaan ainoastaan ulkohuussi.

Isäntäperheen asunnosta on näköyhteys mökille, joten täydellistä omaa rauhaa tämä mökki ei tarjoa. Toki annamme vieraille rauhan ja iltaa saa viettää ihan omalla tyylillään.

Voit tarkistaa mökin saatavuuden ja tehdä varauksen myös näppärästi Airbnb:stä

envelopephone-handset
fiFinnish