Kalastuspäivä saaristossa

Kalastuspäivä Turun saaristossa asiakkaan toiveiden ja kalastusesongoin mukaisesti toteutettuna. Matkalle startataan sovitusta paikasta Turun alueella. Kohdekaloina voivat olla hauki, ahven ja kuha. Kalastusopas on kanssasi suunnittelemassa ja toteuttamassa onnistunutta päivää.

Kalastuspäivä on mukavaa ajanvietettä sekä täysin kokemattomille kalastajille että jo kokeneemmille kalastajille. Kalastuspäivä suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakkaan toiveiden ja kokemusten mukaisesti. Jos kokemusta ei vielä ole kertynyt, päivän aikana tutustumme välineisiin ja perusteisiin ja nappaamme vaikka elämäsi ensimmäisen kalan yhdessä. Jos taas kalastus on jo tuttua puuhaa, suunnataan vaikka täysin uusille kalastuspaikoille, kalastetaan sinulle uusia lajeja tai uusin välinein.

Kalastuspäivän kesto on normaalisti 6-8 tuntia, joista 4-6 tuntia kuluu aktiivisesti kalastaen. Päivän aikana on aina tarjolla evästä ja juotavaa sekä maittava ruokailu. Laadukkaat kalastusvälineet ja pelastusliivit kuuluvat tietenkin palveluun.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva Valaskalan kokoinen kalastuskokemus!

Turun saaristo – Turku, Naantali, Merimasku, Rymättylä, Kustavi, Parainen….

envelopephone-handset
fiFinnish