Enjoy archipelago during beautiful winter time

Saariston luonto tarjoaa vuodenajasta riippuen aina erilaisia ja uskomattomia elämyksiä. Kesällä kalansaaliit eivät eivät yleensä tarjoa niitä suurimpia elämyksiä, mutta silloin voi pääpainon laittaa luonnosta ja kauniista säästä nauttimiseen. Kalastus onnistuu kesälläkin ja sen lisäksi päivän ohjelmaa voidaan suunnitella muitakin aktiviteetteja.
Valaskalan retkellä nautitaan aina maistuvasta tarjoilusta. Voimme valmistaa itse vaikka ahvenia savustamalla, lohta loimuttamalla, grillailla herkkuja saaristossa tai nauttia herkuista ihan ravintolassa. Päivän päätteeksi voimme saunoa ja rentoutua paljussa ja tietenkin pulahtaa saaristomeren viileään syleilyyn.
With us you can enjoy your fishing day regardless of your prior experience. We always plan the day according to your experience, wishes and the season ongoing. if you no prior experience, we start with very basics and work towards catching your first fish, if you're more experienced, we look for your personal record, new species or fishing methods, just let us know.
Valaskalan retkellä vain mielikuvitus on rajana. Myös isommat ryhmät voidaan toteuttaa yhteistyössä muiden alueiden toimijoiden kanssa hienosti.
Ole siis yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen saaristopäivä!

Perch fishing - easy fishing for all

Ice fishing perch is fun and easy fishing for everyone. Our fishing spots are close, only 15 min walk away. During the day we will learn the basics of fice fishing and safe operation on the ice. We have snacks available and can enjoy our lunch on the ice or in the cabin, your call. We can also prepare our catches and learn how fish is prepared. In case you want to stay longer we can top up the day with sauna, hot tub and iceswimming.

Fishing BIG pikes

Hauen täkyonginta kevättalvella on mukava yhdistelmä jäällä retkeilyä ja isojen vonkaleiden saalistamista.  Kalastusopas opastaa sinut tämänkin lajin saloihin ja turvalliseen jäällä liikkumiseen. Päivä aloitetaan aina välineisiin ja jäällä liikkumisen turvallisuuteen perehtyen. Hauen kalastuksen paikat löytyvät niin ikään hyvin läheltä ja pitkään ei tarvitse jäällä tarpoa. Kalapaikoilla viritellään täkyonget kalastamaan ja kaivetaan eväät esille. Kuppi kuumaa kahvia kädessä on usein se varmin keino saada tärppi. Iso hauki pienen vavan päässä jään alla taistelmassa on aina mieleenpainuva kokemus. Päivä kuluu leppoisasti eväistä nautiskellen ja mahdollisesta muutaman kerran kalapaikkaa vaihtaen. Samalla voi toki myös pilkkiä vaikka ahventa. Haukea kalastaessa sovimme aina etukäteen mitä saaliille tehdään, vapautetaanko se vai otammeko hauen ruokakalaksi. Saalis voidaan käsitellä päivän päätteeksi ja halutessaan kalastaja saa siitä luomuruokaa mukaansa. Päivää voi mukavasti jatkaa paikan päällä lämmittelemällä paljussa ja saunan lauteilla. Virkistystä ja verenkierron tehostusta kaipaavat voivat pulahtaa avantoon, niin useasti kuin haluavat.
We are only 30 mins away from Turku 
We can accomodate 5 persons overnight as well
Saariston kalastuspäivään mahtuu mukaan 1-8 hengen ryhmä.
Contact us and we plan the day together
phone-handset
en_GBEnglish