Enjoy archipelago during beautiful winter time

Talvella saaristomeri uinuu jääpeitteen alla tai on vähintään vaikeasti saavutettavissa jääolosuhteiden vuoksi. Naantalin saaristossa on kuitenkin useimmiten yllättävänkin paksu jääpeite ja hyvät olosuhteet talvikalastukseen. Helmi-maaliskuussa on pilkkikausi parhaimmillaan, kun jääpeite on ehtinyt muodostua kestäväksi, aurinko jo lämmittää hieman kalastajia ja saa myös kalat aktiivisemmiksi kevättä kohti siirryttäessä. Kalastusopas matkassa on kiva kalastella.
All winter trips start from our home harbour in Merimasku. There we have good facilities to change clothing, warm up and take breaks during winter. We're only 30 mins from Turku and can arrange your transportation to and from as well. Certified fishing guide is with you all day and ensures safe operations and guaranteed catches.
After fishing we can complete your day with finnish sauna and hot tub. An yes, you can also take a swim in icy waters, as many times as you like.

Perch fishing - easy fishing for all

Ice fishing perch is fun and easy fishing for everyone. Our fishing spots are close, only 15 min walk away. During the day we will learn the basics of fice fishing and safe operation on the ice. We have snacks available and can enjoy our lunch on the ice or in the cabin, your call. We can also prepare our catches and learn how fish is prepared. In case you want to stay longer we can top up the day with sauna, hot tub and iceswimming.

Fishing BIG pikes

Hauen täkyonginta kevättalvella on mukava yhdistelmä jäällä retkeilyä ja isojen vonkaleiden saalistamista.  Kalastusopas opastaa sinut tämänkin lajin saloihin ja turvalliseen jäällä liikkumiseen. Päivä aloitetaan aina välineisiin ja jäällä liikkumisen turvallisuuteen perehtyen. Hauen kalastuksen paikat löytyvät niin ikään hyvin läheltä ja pitkään ei tarvitse jäällä tarpoa. Kalapaikoilla viritellään täkyonget kalastamaan ja kaivetaan eväät esille. Kuppi kuumaa kahvia kädessä on usein se varmin keino saada tärppi. Iso hauki pienen vavan päässä jään alla taistelmassa on aina mieleenpainuva kokemus. Päivä kuluu leppoisasti eväistä nautiskellen ja mahdollisesta muutaman kerran kalapaikkaa vaihtaen. Samalla voi toki myös pilkkiä vaikka ahventa. Haukea kalastaessa sovimme aina etukäteen mitä saaliille tehdään, vapautetaanko se vai otammeko hauen ruokakalaksi. Saalis voidaan käsitellä päivän päätteeksi ja halutessaan kalastaja saa siitä luomuruokaa mukaansa. Päivää voi mukavasti jatkaa paikan päällä lämmittelemällä paljussa ja saunan lauteilla. Virkistystä ja verenkierron tehostusta kaipaavat voivat pulahtaa avantoon, niin useasti kuin haluavat.
We are only 30 mins away from Turku 
We can accomodate 5 persons overnight as well
We can take up to 8 persons for winter trips
Contact us and we plan the day together
phone-handset
en_GBEnglish