Kalastusmatkat Turun saaristossa.
Ammattitaitoinen kalastusopas.

Kalastusopas saaristossa

Kaikki tapahtumat suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Retket toteutetaan ammattitaitoisen oppaan kanssa turvallisella kalustolla ja laadukkailla välineillä. Retket sopivat myös erityisryhmille.
Maittavat ruokailut, pienemmät purtavat ja juotavat, kalan käsittely ja valmistus, sauna paljuineen… Tehdään juuri sellainen päivä kuin sinä haluat!
Kalastusopas Turun saaristossa: Turku, Naantali, Parainen, Kustavi....
Katso mallit saaristoelämyksistä
Tyky- tai virkistyspäivä Naantalissa saariston luonnosta nauttien ja kalastaen on loistava vaihtoehto ladata akkuja ja kasvattaa tiimihenkeä.
Lue lisää tykypäivän ohjelmasta

Valaskalan matkassa

Kalastusoppaana retkillä toimii Hannu Holopainen. Hannu on suorittanut kalastusoppaan ammattitutkinnon ja vuokraveneen kuljettajankirjan. Nämä luovat pohjan ammattitaitoiselle ja turvalliselle kalastukselle ja merellä liikkumiselle.
Valaskala on nuori yritys, jonka juuret ovat kuitenkin vahvasti Turun saaristossa ja Merimaskussa. Valaskalan kotisatamasta käsin on kalasteltu jo useamman sukupolven ajan.
Retket tehdään vakaalla ja turvallisella Boston Whaler veneellä. Veneellä on turvallista liikkua saariston erilaisissa sääolosuhteissa
Lue lisää VALASKALASTA

Valaskala IconValaskala

Kouvolantie 185, Merimasku

4,8 5 reviews

 • Avatar Coline SERIGNAT
  Hannu on loistava opas, hän tuntee täydellisesti ympäristönsä ja pyytämänsä kalat. Meillä oli hauskaa hänen ja hänen suloisen koiransa kanssa. Huippu ammattitaidolla ja kuuntelulla varustettuna, kaikki hänen neuvonsa on hyvä ottaa huomioon! … More Olimme iloisia tästä kalastusmatkasta! Palaamme mielellämme, ja suosittelen lämpimästi kaikille kalastuksen ystäville!
  Colin ja Valentin
  ★★★★★ 8 months ago
 • Avatar Janne Sihvo
  Mukava kalastuspäivä vietettiin ahventa jigaamalla. Ahven oli tiukassa niin siirryttiin siian ongintaan kun aika oli otollinen. Opas oli asiantunteva ja kalustona Boston Whaler ihan huippuluokkaa.
  ★★★★ 11 months ago
 • Avatar Vesa Hörkkö
  Erinomaista palvelua, ammattimainen opas. Osaa hommansa ja yleensä saalistakin tulee :)
  ★★★★★ a year ago
 • Avatar Jussi Heikkilä
  Asiantuntevaa, erittäin hyvin palvelevaa ja kokonaisvaltaista kalaopas-palvelua. Puitteet ja laitteet 6/5.
  ★★★★★ a year ago
 • Avatar Matthijs Harrewijn ★★★★★ a year ago

Saariston kalat

Ahven on yleinen, helppo ja maukas saaliskala. Ahven on parvikala ja usein parven osuessa kohdalle ovat saaliitkin runsaita.
Lue lisää ahvenen kalastuksesta
Kuha on saaristossa yleinen ja haluttu saaliskala. Kuhan kalastuksessa syksy on saaliiden kannalta varminta ja helpointa aikaa.
Lue lisää kuhan kalastuksesta
Siika on herkullinen kala ja kuuluu lohikaloihin. Jos et ole vielä siikaa onkinut, kannattaa suunnitella keväinen retki siianonginnan parissa.
Lue lisää SIIAN kalastuksesta
Hauki on lähes kaikille tuttu kala ja himottu saalis lähinnä kokonsa vuoksi. Toki hauesta saa maittavia ruokiakin.
Lue lisää hauen kalastuksesta
Taimen on erittäin haluttu ja samalla vaikea saaliskala vapaa-ajan kalastajalle. Taimen lohikalana on myös erittäin maukas ruokakala.
Lue lisää taimenen kalastuksesta
phone-handset
fiFinnish